Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Arlanda Jets A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Arlanda Jets
Amerikansk fotboll
A-lag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Arlanda Jets 6 5 0 1 11
2 AIK 6 5 0 1 10
3 Tyresö Royal Crowns 6 2 0 4 4
4 Upplands Bro Broncos 6 0 0 6 0

Match

Upplands Bro Broncos

7 - 44
23 augusti 2020
13:00

Arlanda Jets

Referat

Referat: Upplands Bro Broncos - Arlanda Jets

Kungsänges IP bjöd på strålande väder när Jets tog sig dit för att möte Broncos i premiärmatchen i Division 1

Det hade blivit dags för första fotbollsmatchen för herrlaget på över ett år sen finalen i Borås förra året. Ett taggat, om än lite ringrostigt lag, klev ut på planen och lyckades vinna matchen med 44-7.

Arvid Ek gjorde sin första (av fyra) TD's i matchen redan på första driven. Därefter skulle det dröja till andra quartern innan Andreas Lundtröm och Viktor Ekberg sprang in en varsin touchdown innan halvleken var slut. Alla extrapoängsförsök sparkades mellan stolparna och vi hade 21-0 till Jets fördel i halvlek.

Tredje quartern började lite haltande. Jets försvar levererade och Broncos hade svårt att hitta igenom.
Arvid Ek gjorde sin andra TD i matchen, dock så gick extrapoängsförsöket strax till vänster om stolparna ställningen var 27-0. Arvid Ek var dessutom nära på att få sin tredje TD i matchen redan i tredje quarten, men stoppades med bara någon decimeter kvar till endzone. Detta var fjärde försöket och Broncos tog över bollen. Jets försvar steppade upp, och Jimmy Alonso ordnade en Saftey.

Därfefter sprang Broncos talangfulla QB in en TD, och extrapoänget satt. När vi gick in i den sista quarten hade vi alltså ställningen 29-7 till Jets.

Alla lagdelar i Jets fortsatte leverera i fjärde quarten och Arvid Ek kunde fånga 2 TDs till innan matchen var slut. Philip Marini sprang in ett extrapoängsförsök och Jonathan Wittberg sparkade in ett efter Eks TDs.

Slutresultatet skrevs alltså till 7-44! Offense hade bevisligen en trevlig dag på jobbet och defense gjorde sitt med ett gäng sacks, interceptions och TFLs.

Nästa vecka är det match på Midgårdsvallen då Tyresö kommer på besök!

It's always a great day to be a Jet!
Spelarstatistik
Utespelare

Andra möten i serien

sön 27 sep 2020, 16:00 Arlanda Jets - Upplands Bro Broncos 58 - 0